2021.08.16.

PIKNIK V MOLDAVE NAD BODVOU

Partner malého projektového fondu Mládež za údolie Bodvy (kód projektu FMP-E/1901/4.1/036, s názvom Gastronómia bez hraníc) zorganizoval počas realizácie…

2021.08.31.

Gastropopoludnie a Odborný workshop

Gastronomické popoludnie a odborný workshop sa uskutočnili vďaka občianskemu združeniu Mládež pre údolie Bodvy v rámci Programu spolupráce…

2021.08.25.

Gastropopoludnie a Odborný workshop

Partner malého projektového fondu Mládež za údolie Bodvy (kód projektu FMP-E/1901/4.1/036, s názvom Gastronómia bez hraníc) zorganizoval počas realizácie…

2020.06.11.

Jedlo z Hortobágyu – šlambuc

Ak už je tu dobré počasie, všetci radi varíme v prírode. Zoberieme si kotlík, veľkú varechu, na dvore…

2020.05.21.

Všestranná liečivá bylinka zo záhradky – kôpor (+recept)

Kôpor je veľmi užitočná liečivá rastlina, no vieme o ňom pomerne málo.  Má charakteristickú chuť, preto ho alebo…

2020.05.10.

Bravčové ragú na bakonský spôsob

Typickým jedlom maďarskej kuchyne je bravčové ragú na bakonský spôsob.  Môžeme ho pripraviť aj z kuracieho mäsa. Ale…