PIKNIK V MOLDAVE NAD BODVOU
Partner malého projektového fondu Mládež za údolie Bodvy (kód projektu FMP-E/1901/4.1/036, s názvom Gastronómia bez hraníc) zorganizoval počas realizácie…
Partner malého projektového fondu Mládež za údolie Bodvy (kód projektu FMP-E/1901/4.1/036, s názvom Gastronómia bez hraníc) zorganizoval počas realizácie…
Gastronomické popoludnie a odborný workshop sa uskutočnili vďaka občianskemu združeniu Mládež pre údolie Bodvy v rámci Programu spolupráce…
Partner malého projektového fondu Mládež za údolie Bodvy (kód projektu FMP-E/1901/4.1/036, s názvom Gastronómia bez hraníc) zorganizoval počas realizácie…
Ak už je tu dobré počasie, všetci radi varíme v prírode. Zoberieme si kotlík, veľkú varechu, na dvore…
Kôpor je veľmi užitočná liečivá rastlina, no vieme o ňom pomerne málo. Má charakteristickú chuť, preto ho alebo…
Typickým jedlom maďarskej kuchyne je bravčové ragú na bakonský spôsob. Môžeme ho pripraviť aj z kuracieho mäsa. Ale…